feed meee


jag är HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNGRIG! kan nån snälla gå och äta så jag får min lunch snart!?

inget mer på den fronten...i stort sätt...

aftonbladet - here we go again


"Palins son gick på tunga droger"

Nu skakas familjen av ännu en skandal Nya avslöjanden från Palins gyllene gloria att falla.


jag tycker om att aftonbladet kände sig tvugna att ringa in vem dem menade med "sonen", om jag var en av döttrarna skulle jag tolka det som något obra.

just sayin´

idyllen!


jag jobbar idag med en röhårig götteborrrrgarre, hon är jättesnäll, så snäll att hon är go.

och helt plötsligt out of nowhere, börjar hon prata klockren franska (visserligen i telefon och inte med sig själv, vi dealar inte med ett psycko här inte, oh nej oh nej)
och så harmonisk hon låter när hon nästan sjunger ut orden, jag har ingen aning om vad hon säger men det spelar ingen roll, hon får gärna lyfta upp mig i sina armar och bära mig till en valmo-äng där vi sen kan fatta tag i varandras händer och dansa runt i en ring i långa klänningar med blomstermönster på och sommarkransar på huvudet som har åkt ner lite på ena sidan. sen när vi blir trötta kan hon skjutsa mig på sin morfars-morfars gamla cykel, hem till den franska lantstugan där vi kan sitta och sippa vin i solnedgången och berätta för varandra på franska hur mycket vi tycker om och uppskattar varandra...

vackra vackra götteborrrska flicka som jag känt i ca 14 minuter!

(rent spontant kom jag på: hoppas hon inte hittar min blogg)

linneas nya lägenhet


linnea ringde mig för en stund sen och berättade om en lägenhet hon satt och spanande lite på, hon förklarade väldigt upphetsat att den här lägenheten var planerad som så att sovrummet var i en garderob (ja, fråga mig inte?)

nu råkar jag veta att om linnea skulle köpa den här lägenheten så skulle hon ha som morgonrutin att stiga upp ur sängen, bädda den lite fint, öppna sovrumsdörren, viska för sig själv, "nu kliver jag ut ur garderoben" sen skulle hon skrocka i tysthet med handen på magen och överkroppen lutad en aning bakåt. och hon skulle aldrig tröttna på det.

det här är bara saker jag råkar veta...