bend it.

jag vill tillbaka till spanien! jag får sån ångest när jag tänker på det...give me some more sen är jag redo för en ny hösttermin, ursch ruggigt ord det där...hösttermin.
jag vet att det snart är nåt nytt på gång älskade. jag hade jätte kul igår föresten, tack!

you´re the inspiration, you bring feeling to my life, you´re the inspiration.


shake that as for me...

nu är du 18 bast älskling!! jag kan inte fatta det vi är liksom vuxna (jag om 3 månader ca men ändå...) på pappret. du kan köpa cig och 3,5:or på 7/11, tro inte att vi inte har provat redan haha. ååh du är simply the best honey!

när du hör en bra låt och din partner är kåt då ere glassssiiiiigt...ska vi hitta på nånting kanske göra ingenting...glass, glasssssiiiiiigt...

"fan va gammal du är, du skulle kunna vara min mamma ju"

jaadu jag har inga planer på att lägga av. puss till dig min sandiga....♥

sexy swine    

get on your dancing shoes you sexy little swine

"här sover ni i en trappa, det är sexigt som det är"

spanien är över!! jag kan inte fatta att vi är tillbaka i sverige igen, jag fattade aldrig att vi var i spanien ens... jag har haft en helt underbar vecka, udda, men helt sjukt bra! mycket har gjorts, både planerade och oplanerade saker. puerto banús är numera mitt himmelrike. jag vill tillbaka! picasso går inte av för hackor, heller inte yankees (real name: jacks) där har jag hört att man kan lära sig sex on the beach...hmm....jag trodde att...nej det var inget :P
cortes [kårttes] var en ända stor oas av härligheter, jag menar var i världen hittar man simpsonkex i tetrapack om inte där?! wunderbar...all the best to mr. toight as i alldeles för små speedos (behöver jag ens nämna att han var tysk...)



"jag har kyckling mellan benen, man är ingen förän man har haft kyckling mellan benen!"

-"var i stockholm bor du då?"
-"new york."
-"i usa??"
-"öhh...a just d"

"looking good, smelling good if i wasn´t so busy i´d date meself"

"you wear a specialhelmet, you ride in the specialbus"

"its cool, its new, i live in a bottle"

"ooooooh long johnsson!"

det har vart det mesta på en vecka nånsin tror jag nog och det bästa... en sak är väldigt säker, jag ska tillbaka dit igen! tills dess går väl sverige an som ett substitut.

chupa chupa mina vänner!