5 bast all over again

JULAFTON! :D

as far as the sallad goes

julafton om två dagar!

så har man glidigt runt i den tjocka grädden, sippin´ moet med sin gamle vapendragare benny, benny andersson dårå. sometimes life is gooood. det var riktigt mysigt där i KRISTALLRUMMET (märk väl att det var en lounge!) biff rydberg:en (?!?!?)...(hur böjer man biff rydberg?) var en av dem bästa måste jag säga. och vinet var ju inte kattpiss heller, höhöhö...
efter en stillsam promenad ner till sture och kvällen var mer än igång. där står man intet ont anande och minglar med diverse dansgudar, men vänta! är inte det där...jooo a...a...a adam b****enius!! paniken utbryter, linnea tappar andan, fredrik kissar på sig, och jag undrar om man kanske, bara lite, kan bli bjuden på en drink. nej men frågan är om man kan se likadan ut efter snart 30 år, eller nej enligt papprena är han ju bara 18, men glajjerna måste vara mid 70-tal, hur går det ihop?
det var en kväll att minnas definitivt, jag menar den där jätte gosigt mysiga bartendern på josefina gör sig ju fortfarande påmind, i den mörkaste mardrömmen...

en eloge till fössledaggsbarnet & tjejen som rullade över staketet. 

flartina törnlund


en enkel fråga - kan man vara kär i sig själv?


har ni några antikviteter hemma?
ja alla har väl föräldrar...

herrnäsdukar



"men jag vill inte ha en rullator, det kan initiera att jag är gammal."



jag säger då det, med ett riktigt bra järnrör kan man slå världen med häpnad ♥

"jag trodde jag höll den"

linje 14 mot candy ankommer om två dar.

så var vi på det tåget igen. okej jag erkänner att det är kul där och jag erkänner att den musiken är nån slags top noch när man är sugen på att dansa (och alltid annars, men säg inte det till nån...). jag kan tillockmed sträcka mig till att det är ett bra drag en fredagskväll. men jag vill inte bli erbjuden ett vip-kort på candy! där går gränsen. än har jag inte blivit medlem i "candy's lördagsgodis" eller vad en sån klubb nu skulle kunna heta. men eftersom att det är allmänt känt att jag har en speciell förmåga att bli erbjuden vip-medlemsskap lite här och där så börjar jag känna mig en aningens orolig.

något jag däremot inte kan motverka, inte ens förneka är hur speciell frasen "en sexa sex on the beach!" är för mig. den kommer alltid att föbli den ultimata utgångslyckan.
för är man en nykammad 18-bastare, så är man...så somsagt dårå, ni vet var ni hittar mig på fredag. om jag blir presenterad som "linda" eller "marie-therese", så vet iaf jag vem som blir utan julklapp i år.

javiiiiiiist... skål!

google me, google me good

dagens nöje so far:

att googla sig själv, är ungefär lika ego som det låter. men vem kan vara mer intressant än en själv? och tänk på vilka skumma ställen man kanske kan hitta sitt namn om man bara har några minuter till övers... sen om man är en gnutta känd så är det ju mycket lättare såklart, men i min värld kallar vi det för fusk, FUSK i tell you!


jag vill ha ett äpple...


ctrl+alt+delete

det svåraste är att få en människa att förstå hur fel den har.

måndag igen och allt verkar vara på plats efter helgen. som om alla glömt bort hur mycket fest det för två-tre dar sen, tidningsutdelarna slänger gratistidningar på folk som om det inte skulle finnas fler efter att högen är slut. nu känns det tomt. måndagar kan få mig att gå över osynliga gränser. måndagar får mig att vilja spela sjuk ända tills på torsdag kväll. jag längtar tillbaka till fredagens äventyr, en sexa sex on the beach vs. ett glas vitt vin. iskastning på bartendern. "vad heter carola i efternamn, tuggummi! fan" "nej hon heter inte tuggummi".
fast på nåt vis finns det nån slags spänning i vardagar, det känns som att det måste hända något spännande när som helst. som att det är så tråkigt att det snart tippar över och händer nåt kul, bara för att det är så sannolikhetsläran funkar. medan jag sitter och väntar på att bengt magnusson ska komma nerhissad från taket med min check vid namn 10000000 kr, och fråga "tar du emot denna check, är det ditt slutgiltiga svar?" "öhh okej då, jag menar JAA!!!" puttas jag ännu närmare det bottenlösa ångesthålet som är vardag. jag vill ramla i sergeltrappan igen och få åka taxi trehundra meter bara för att. 

jag kan inte konsten att sitta stilla.

the coffees never strong enough

jaha, och så va man en outhärdlig-, oförstående-, mamma-betalar-bitch igen då...it´s good to be back!















honestly, hur går det till?

hisshysteri

ååh du fick mig att återigen tänka på den kvällen, det var en helomvändning i 290 km/h, hissen utan tröja, stan, besvikelse, hemgång, extrem glädje och nervösitet, stranden, the time of my life...

första december...jag vaknade imorse med ett ryck, när jag kom på att det var första december, "det kan inte vara sant, julkalendern börjar idag!". det är första advent på söndag och då bara tre frickin´ ljus kvar till julafton!! snacka om att tiden går fort ibland.
snart måste man hitta julklappar till alla också...lär visserligen bli billigt i år, eftersom alla jag har frågat hittils har sagt "nej, jag ska inte ha något, jag blir glad bara av en kram" okej then, det kommer bli mååånga kartonger fyllda med kärlek under övriga julgranar. en kram...my ass. en kram värd 500 spänn och vi börjar närma oss.

jag vill gå ut idag, igen... efter varje helg tänker man att man ska spara lite pengar. men vafan pengar är till för att spenderas man vet aldrig när man dör och då vet man aldrig vem som får spendera ens pengar åt en. yes sir jag är en nykläckt 18 åring looking for some fucking good adventure!

- marc, titta där är harry´s
- harry beee!!