konsten att kramas med byxorna nere.

den här skolveckan har varit en äkta "whats up that doesnt make me wanna shot myself?" jag har varit så trött så jag har garvat mig igenom alla lektioner tillsammans med min kära kumpan och medbrottsling (no need for further intruduction). 
frågan på allas läppar har varit: vad är det som är så jävla kul?
ja, det började väl med en och annan flick´r och slutade nånstans i limited edition rostbiffsmackor + litchi-tolkningar (?!?) emellanåt har det smygit in lite, "yo soy martina, som VI säger i spanien" och en hel del pisksnärtar med förödande effekt. 
jag säger som jag brukar: det var kul när man var där och den som var där kan inte klandra mig för total hjärnsmälta klockan 9 på fredagsmorgonen. 


- om jag vore ett djur vilket skulle jag va då?
- ....hm.....en furby......eller en bock!

okej, vet inte riktigt hur jag ska tolka den, men tack för att jag nu har fått ett svar på min ändlösa fråga!

draenlina.se

en mycket märklig start på sista terminen måste jag säga. estetisk verksamhet, långa dagar och ett nytt syskon. har också "dragit över" diverse menyrader och "plockat bort maddes spiral" (?!?!?!) inte illa pinkat för att bara ha gått fyra dagar i skolan...



första helgen utan utgång sen jag fyllde 18, det ska bli spännande att se om jag får abstinens.




jag kallar den "en fredagkväll". men det var ju egentligen inte alls kul! okeej sorry, jag ska komma ihåg det till nästa gång...