"det är smickrande att du vill gå i mina fotsteg, men låt mig gå ur dem först"

det ligger herr glas...med fru plast
det är otrohet i största hemlighet
undra om herr muffin vet?

"vad duktiga dem är, dem borde få första pris i v-formation för flyttfåglar!"

adjö herr muffin...

det finns inget att göra så lång ögat kan nå! om man inte räknar med det man ska göra förstås... vi är i nuläget fyra personer närvarande i "klassrummet" fyra till och vi är en komplett klass. min skolvärld rasade när madde meddelade att hon var sjuk idag, oh shit, nu kommer jag verkligen bli galen!! jag utbrister "jag kommer skrika snart, så understimulerad är jag!" det borde jag aldrig gjort, för tätt inpå följer feffes (som jag tror heter jesper på riktigt, men jag är inte säker) kommentar "min flickvän gillar att bli stimulerad" AAAAAAAAAAAAAAHHHHH, NEEEEJ SNÄLLA JAG VILL INTE HÖÖÖRA, jag tackar ödmjukast om jag får slippa vidare info om ert privatliv!!
jag känner verkligen hur opruduktiv jag är idag, det är så tomt i mitt huvud att man kan höra suset av hjärnceller som sakta men säkert smälter där inne.
jag började klockan 9 idag, och sen jag kom hit har jag:

1. gjort en närvarolista samt tagit närvaron.
2. kollat ut genom dörren.
3. gjort en säng av sånna där blåa rullande stolar.
4. snurrat några varv på en av stolarna.
5. snurrat några extra varv, fast åt andra hållet.
6. diskuterat krysses (lärarens) civilstånd.

aktiviteten är alltså låg, jag vill hem där jag faktiskt kan göra två snabba läxor och sen kolla på the mom show tills linnea ringer och ger grönt ljus så vi kan gå på stan. men kruxet är att jag inte kan gå förens 12. om jag ska lyckas hålla mig vid liv till klockan 12 så behöver jag en utarbetad överlevnadsplan alá MacGyver möter Steve Irwin! det som är bra är att jag nu kan gå och köpa lunch för nu är matkortet giltigt från och med tretton minuter sen...fjorton...jag måste göra något innan den polska städerskan kommer och sopar bort mig med ursäkten att jag matchade dammråttorna med mitt livlösa uttryck i ansiktet.
mackorna väntar, let´s do this! önska mig lycka till.

det här var martina reporting live från websalen i mediagymnasiet, nacka strand.


"jag vet att ni myttar" ursäkta, vad menar unge herrn?

herregud ge mig styrka! kvällen började med ett trevligt besök av linnea och simon och som vanligt kan vi inte röra oss in utan vi måste sitta ute och frysa häcken av oss på vår stenmur (!!!) det var ett allmänt skvallrande och ett frenetiskt sökande efter fendis nya vårskärp (a.k.a. orions bälte) som vi tillslut fann, lite halvt otippat, längs grannens husvägg...
tillslut kom mina myror på att här kan man ju inte sitta, så stegvis rörde vi oss in till mitt 2 m2 kaos, där jag höll på att packa ihop hela 12-årings paketet för att där istället instalera "martina 17 going on 18 2006" modulen. mina kära vänner hade fått nys om att det fanns både det ena och det andra i köket, dem försvinner ett tag och in kommer dem med en mega annanas, eller nej vänta...in kommer en mega annanas med dem på släp. denne skulle förtäras i MIN säng! "nej men det kommer inget på dina lakan jag looovar!" okej fair enough. efter fem kassar fulla med skräp så var bokhyllan och skrivbordet nästan klara och man kunde skymta ett golv nånstans där fötterna stod gömda.
med två helkroppsförlamade lamor på min säng, var det ett ständigt fnissande som pågick över nåt jag aldrig förstod... jag hittade en del bilder också, från 5:an respektive 6:an tror jag nog, det var flätor för hela slanten, och genren jag vill sätta på dem bilderna är nog: "bilder som aldrig, ALDRIG får visas för någon man vill ha respekt av!" och så fortgick aktiviteten tills alla var utslagna och rullade hem.

senare fick jag bekräftat att å****berga tillhör den delen av sverige som inte riktigt har alla indianer i kanoten om vi säger så... okej det blir enklare om jag gör en presentation av stället:

                                                                             Å****berga!
platsen som svämmar över av hästfjollor och moppepojkar, där alla tjejer endast tar kontanter och där alla killar får en vit för liten keps som man har ovanför huvudet! platsen där man använder fraser som "mytta" och "kickis är najs" etc. etc. kort sagt: platsen som gud glömde, eller sveriges baksida, if you will...


men allvarligt, kan man inte låta fina minnen vara fina minnen, bara för att 14-årsdagen närmar sig finns det väl ingen anledning till att vara spydig? jag har inga kommentarer kvar...

never too late!

mysig dag, mysigt dag indeed...körde en stanrunda ganska utan success fast en och annan (mest en) halsduk fick följa med hem. så om ni ser en gestalt med glittrigt skägg är det jag, ack jag med min nya könsbytarattiralj, nä bara en halsduk!
dagen fortlöper med cykeltur, helt utan varning cyklar krysse, min programmeringslärare, förbi med ett "hej martina!" saaay whaaaat!!! bor han så obehagligt nära mig? ska jag behöva sammåka med denne varje morgon?? paniken urartar med ens och jag fastnar med styret i linneas styre och det blir en joyride minus joy plus död! "är det så läskigt att se mig att du ramlar av cykeln?" hahaha!

och kalaset var som kalas är, ett inferno av:
"ååh va mumsig kaka, har ni bakat den själva guuhd va goood och sötig den var, som en dröööm!" 
&
"om man skulle ta och ta sig en kopp kaffe till, jag tror nog jag slår på stort och tar en halv brownie också på det, för dem va ju så ofattbart gottiga!" 
haha.

-"ja jag har ju varit så ledsen för det där" 
-"mm, ja (what to say!?!?!)"
men det var jätte mysigt, och trevligt, ooh jaa det var det verkligen! grattis juni och tack alla inblandade!

resa! jag vill resa till spanien! måste kolla upp det där snarast skulle vara riktigt härligt och bara få kasta sig på ett plan till ett annat sorts kaos och göra långnäsa-gesten till alla suckers som sitter kvar i sverige med näsorna i matteböckerna som vilka andra loosers! ja det där måste definitivt kollas upp...

over, over and out. "vi ses i ett hus nära dig"!


let them loose!

L- "helt plötsligt hade jag köttfärssås och spagettibitar där man inte ska ha dem."
M- "oj då! måste vart helt klart...en upplevelse..."
J- ???!?!?!
L- "mm...indeed!"
M- "men det var som den gången när jag provade att köra upp ärtan. det var så sjukt, för det var en hel ärta! och det kändes liksom som fullt hus där inne..."
J- "asså va?! vad pratar ni om?"
L & M- "om vad vi senast hade i näsan"
J- "ehh...okej...?!?!!!"

J = Jessica

resten avslöjar jag inte med risk för kränkning...


hairy de la fasse and co.

idag är en oerhört seg och motig dag. allt jag stoppar i mig verkar sätta sig fel och orsaka allehanda smärtor i... huvet (?!) började med gympa lite smått plågsamt dock mysigt, mer plågsamt än mysigt faktiskt. skivan som "en elev hade bränt och som mysteriously bara hade hamnat bredvid cd-spelaren i gympasalen" var den skivan jag vill äga! den var inte bara bra, den var martina-och-linnea-gone-spanien 06-kind-of bra!
bandy med 15 testosteronfyllda killar och inga tjejer så långt maddes och mina ögon kunde nå, var inte så jätte lockande, så vi lallade runt som vanligt och rullade bollar till varandra alternativt slogs med bandyklubbor.
det var inte förens gympa-anders meddelar för madde att vi kanske inte riktigt når till mvg-nivå med vårt bollrullande/våldsamma lekar, som helvetet bröt ut. vem? var? hur? och varför?? hade vi inte vart smöriga nog?? dem plockade plommonen, räknades inte dem?? vad skulle det här betyda? tamtamtaam...
efter duschande och fönande av hår (det sist nämnda, tro det eller ej, skedde inte i tjejernas omklädningsrum utan i killarnas!!) bar det av till den gudsförgätna skolan där vi skulle ha arbetsmiljökunskap med mr. garvar-mest-åt-sig-själv-av-någon-annan-i-hela-världen, jag var så trött så jag somnade vid "droger och alko..." och vaknade vid "...så är det då de tre frågorna på tick-tack " pretty unpleasant om jag får säga det själv. tills jag kom på: att idag var det tisdag, och det betyder att det är onsdag imorgon, och sen efter den dan är det bara två dar kvar fast man kan räkna bort fredagen för den är ju hälften helg, osv osv... oh dear god, ge mig helg nu snälla!

"vill ni hångla med mig?, snälla lite...jag vet att ni vill...linnea?"
tröttare pilkorsare har vi inte skådat sen...förrförra helgen. hehe.

tuttifrutti ruttirutti
hang in there mina vänner! snart är det fredag...

http://tv4.se/visa/klipp/?klipp=69968
se och njut, cheers!


överklass(piiiiiiiiiiiiiiiiip)...

bästa helgen på länge! först en underbart känsloladdande håkan hellström, bästa konserten måste jag säga. avrundat med en jätte rolig och intensiv inspark! jag orkar inte dra hela harangen men ni som ska veta, vet...hehe...hoppas på en repris nästa fredag! det skulle vara nice platanos om något,

pero no

             Ο    ⁄    
               ∏     (till er som inte förstår er på fin konst,...så är det en hund)

skål!